BrilJAnt bestaat uit twee drijvende krachten: Dick van Klaveren en Gerlof Germeraad. Zij delen hun aanstekelijke passie voor ontwerp en creatie en hebben één gezamenlijke missie: unieke meubels ontwerpen en creëren voor de aankleding van het perfecte evenement.

Dick in twee woorden: ontzorgen en perfectie
Al meer dan 10 jaar actief in deze branche en sinds 2011 eigenaar van BrilJAnt. Belt u BrilJAnt dan spreekt u waarschijnlijk met Dick, hij is de man van het contact en het logistieke management. U heeft een specifieke wens voor aankleding van uw evenement en Dick denkt in alle richtingen met u mee om dit zo perfect mogelijk te realiseren. Van het eerste contact tot aan de aankleding op de dag van het evenement, Dick regelt alles voor u.

Volg Dick op

Gerlof in twee woorden: ambacht en uniek
Als je onderscheidend wil zijn in de meubels en (bloem)decoratie die je verhuurt heb je natuurlijk een creatief brein nodig. Gerlof is ook al meer dan 10 jaar actief in de branche en sinds 2011 eigenaar van BrilJAnt. Alle meubels worden door hem ontworpen en gemaakt. Als zoon van een timmerman, zit de ambacht in zijn bloed. De invloed van ontwerpen in zustermaatschappij: Gerlof Interieur Ambacht is duidelijk terug te zien in de meubellijnen van BrilJAnt. Naast ontwerp en creatie is Gerlof samen met Dick aanwezig op de dag van het evenement om alles perfect af te leveren.

Volg Gerlof op en/of
Bekijk ook www.gerlofinterieurambacht.nl

 

Waarom Briljant

Omdat een statafel met een rok nu eenmaal niet voor elk evenement geschikt is. Kiest u voor BrilJAnt dan kiest u voor onderscheid. Weet u precies wat u wilt? Geen probleem, wij leveren op korte termijn! Wilt u graag dat wij meedenken? Behoefte aan een persoonlijke touch of zou u de meubelen graag net iets anders zien? Geen probleem, wij denken mee!